Thuis is de plek waar je tot rust komt, waar je geniet en waar je volledig jezelf kunt zijn. Juist daarom vinden wij woonaccessoires die gemaakt zijn van pure en mooie materialen zo belangrijk!

Wat ontzettend leuk dat jij even een kijkje komt nemen. Mijn naam is Michelle en ik woon samen met mijn man en onze twee jongens in het prachtige Harderwijk. Mijn passie voor interieur is aan mij doorgegeven via mijn moeder. Vanuit deze passie ben ik naast mijn huidige baan en de zorg voor onze twee kinderen gaan bloggen, actief op Instagram , Facebook, geef ik zowel persoonlijk als digitaal interieuradvies en run ik deze webshop.

Persoonlijk contact in een wereld die steeds meer digitaal is vind ik erg belangrijk. Jij bent als klant daarom ook belangrijk voor mij! En dat wil ik jou graag laten zien. Zo doe ik mijn uiterste best om er voor te zorgen dat jij de spullen die je bij ons besteld hebt zo snel mogelijk in huis hebt!

Daarnaast fotografeer ik (of de mensen met wie ik samen werk) de productfoto's zelf in een huiselijke omgeving. Ik wil je namelijk op deze manier laten zien dat kleine dingen en mooie materialen een groot verschil kunnen maken in huis.

Mocht er iets niet naar wens zijn of heb je een vraag? Dan mag je altijd contact met mij opnemen via info@huusvantruus.nl.

Liefs,

Michelle